Найбільш універсальний кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Завдяки тому, що він має гострий кінчик, за потреби його також можна використовувати для відділення м’яса від кісток, порційної порції курки чи філе меншої риби. Лезо оптимальної довжини дозволяє різати великі площини і гарантує повний контроль над ножем. Якісний кухарський ніж є необхідним інструментом в арсеналі кожного кулінара.
Підкреслює | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-427 |
Серія | Hiroki |
Тип | Японський шеф-ніж |
Призначення | Кухарський |
Довжина леза | 180 мм |
Загальна довжина | 320 мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Твердість леза (HRC) | 56 - 58 |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал ручки | Поліоксиметилен |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | На заклепках |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Країна походження товару | Японія |