Топірець для м'яса - це потужний інструмент з широким і досить важким лезом. Кут заточування становить 40 °, заточка тримається дуже довго, при цьому лезо дуже гостре. Незамінний для різання і рубки великих шматків м'яса, приготування рубленого м'ясного фаршу, рубки суглобів і сухожиль. НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ для розрубування кісток! Сталь AUS-10, з якої виготовлений ніж, відрізняється високою зносостійкістю, міцністю і твердістю. Ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться, але при цьому вимагають більш дбайливого догляду. Характерний отвір на лезі ножа служить упором для великого пальця при "кухарському хваті". Унікальна ергономічна металева рукоятка у формі хвоста рептилії адаптується під будь-яку руку, абсолютно гігієнічна, а завдяки характерним ребрам - перешкоджає ковзанню і буквально "влипає" в руку. Суперсучасні кухонні ножі серії "Reptile" - це ножі для справжніх естетів і гурманів.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Samura |
Артикул | SRP-0040 |
Серія | Reptile |
Тип | Топірець |
Призначення | Кухонний |
Довжина леза | 158 мм |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь AUS-10 |
Твердість леза (HRC) | 60 |
Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
Тип кріплення ручки | Цільне лиття |
Країна походження товару | Китай |