Майже все, що можливо, буде з легкістю зроблено цим ножем. Виняток, спеціалізована обробка м'яса, де потрібно інструмент міцніший або нарізки, які зручніше робити ножем більшої довжини. Зі своїм призначенням він справляється чудово. Серцевина, з японської нержавіючої сталі VG-10 з чудовим загартуванням до твердості 60HRC за шкалою Роквелла. Обкладки з м'якого металу захищають різальний шар від пошкоджень і перевантажень.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Tojiro |
Артикул | F-883 |
Серія | Pro |
Тип | Кухонний |
Призначення | Універсальний |
Довжина леза | 120 мм |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
Колір ручки | Стальний |
Тип кріплення ручки | Цільне лиття |
Особливості | Покриття нековзної ручки Ергономічна форма ручки 3 шари сталі |
Країна походження товару | Японія |