Сантоку - японський брат західного кухарського ножа. Ідеально підходить для нарізки м'яса, риби та овочів. Леза ножів SENZO PROFESSIONAL виковані разом із 3 шарами сталі, де вал із сталі SG2. Такий спосіб виготовлення леза створює характерну лінію на лезі, яка називається Katana-Edge. Прикраса походить від традиційного виробництва японських мечів. Згодом лінія клинка може стати трохи темнішою, що ще більше підкреслить далекосхідний характер ножа. Рукоятка ножів виготовлена з фарбованого в чорний колір паккавуду. Це деревина, просочена смолою, яка чудово захищає від вологи. Традиційний європейський характер підкреслюють три заклепки, що з'єднують ручку зі штифтом, посередині якого знаходиться декоративна заклепка, яка називається "Мозаїка-штифт". Основа рукояті увінчана сталевим кільцем, яке додатково захищає деревину від бруду та полегшує чищення та догляд за ножем. Спеціально профільована форма рукоятки дуже ергономічна та ідеально лягає в руку.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Suncraft |
Артикул | MP-03 |
Серія | Senzo Professional |
Тип | Японський (Сантоку) |
Призначення | Для м'яса |
Кількість предметів у наборі | 1 |
Довжина леза | 165 мм |
Загальна довжина | 245 мм |
Матеріал леза | Японська порошкова сталь SG2 |
Твердість леза (HRC) | 62 ± 1 |
Матеріал ручки | Дерево Пакка |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | На заклепках |
Вага | 90 г |
Особливості | ➣ Сантоку - японський брат західного кухарського ножа ➣ Ідеально підходить для нарізки м'яса, риби та овочів ➣ Товщина леза: 1.3 мм ➣ Лезо виковане разом із 3 шарами сталі, де вал зі сталі SG2 . Такий спосіб виготовлення леза створює характерну лінію на лезі, яка називається Katana-Edge ➣ Рукоятка ножів виготовлена з пофарбованого в чорний колір паккавуду ➣ Спеціально профільована форма рукоятки дуже ергономічна та ідеально лягає в руку |