Овочевий ніж — один з найбільш потрібних на кухні ножів. Він є обов'язковою складовою «кухарської трійки». Незамінний для чищення овочів і фруктів та зручний для нарізки невеликих продуктів. Японська нержавіюча cталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза імітує сліди ковальського молота, створюючи під час нарізання повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів і зменшуються зусилля, прикладені при роботі ножем. Руків'я ножа, яке виконано з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійке до агресивних середовищ. Особливістю моделі є наявність больстера, який надає ножу додаткову міцність та гарантує захист від потрапляння продуктів у місце кріплення клинка до руків'я. Samura "KAIJU" — це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою окрасою на будь-якій кухні.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Samura |
Артикул | SKJ-0011B |
Серія | Kaiju З Bolster |
Тип | Ніж для овочів |
Призначення | Для овочів |
Довжина леза | 78 Мм |
Тип леза | Коване |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Дерево |
Колір ручки | Коричневий |
Країна походження товару | Китай |