Традиційний японський ніж з товстим загостреним лезом, який використовується для очищення риби від голів і філе таким чином, щоб не пошкодити її ніжне м'ясо. В Японії його часто використовують для приготування м’яса птиці, але це не класичний тесак, і не варто ним сильно бити. Щоб розрізати кістку, просто злегка натисніть на тильну сторону ножа та зробіть швидкий і точний надріз. Гострий кінчик і коротке лезо дозволяють легше контролювати свої рухи, що особливо важливо, коли необхідно потрапити ножем у важкодоступні місця.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 802-345 |
Серія | Saku |
Тип | Кухонний |
Призначення | Для риби |
Довжина леза | 160 Мм |
Загальна довжина | 292 мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Твердість леза (HRC) | 56 |
Матеріал ручки | Поліпропілен |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | Всадний |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Країна походження товару | Японія |