Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатницю або на сковороду, а також корисно для подрібнення часнику. Santoku, який поєднує в собі функції кухарського ножа та японського ножа для овочів Nakiri, має високу ручку, яка запобігає ударам кісточок пальців об дошку.
Підкреслює | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-533 |
Серія | Kotori |
Тип | Кухонний |
Призначення | Японський (сантоку) |
Довжина леза | 150 Мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Дерево |
Колір ручки | Коричневий |
Тип кріплення ручки | На заклепках |
Країна походження товару | Японія |