Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатницю або на сковороду, а також корисно для подрібнення часнику. Santoku, який поєднує в собі функції кухарського ножа та японського ножа для овочів Nakiri, має високу ручку, яка запобігає ударам кісточок пальців об дошку.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-434 |
Серія | Hiroki |
Тип | Кухонний |
Призначення | Японський (сантоку) |
Довжина леза | 170 Мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Поліоксиметилен |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | На заклепках |
Країна походження товару | Японія |