Ніж для сашимі (Янагіба) — традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagi рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-250 |
Серія | Swordsmith |
Тип | Кухонний |
Призначення | Для суші, сашимі |
Довжина леза | 210 Мм |
Загальна довжина | 335 мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Твердість леза (HRC) | 56 - 58 |
Заточка леза | Одностороння |
Матеріал ручки | Поліпропілен |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | Всадний |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Країна походження товару | Японія |