Універсальний японський кухонний ніж, призначений для нарізки овочів, фруктів, м'яса та риби. Широке лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатник або на сковорідку, а також корисно для подрібнення часнику. Висока ручка запобігає удару кісточок пальців об дошку. Завдяки своїм великим розмірам, ніж ідеально підходить для нарізання великих фруктів і овочів, таких як кавун, кабачок або капуста.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-687 |
Серія | Satoru |
Тип | Японський шеф-ніж (сантоку) |
Призначення | Для зелені Для м'яса Для овочів Для риби |
Довжина леза | 170 Мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Бакеліт |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | На заклепках |
Особливості | Ергономічна форма ручки |
Країна походження товару | Японія |