Довгий японський ніж із зазубреним лезом, яким можна розрізати будь-який вид хліба, не притискаючи його надмірно до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба.
Основні характеристики | |
---|---|
Виробник | Satake |
Артикул | 803-267 |
Серія | Swordsmith |
Тип | Кухонний |
Призначення | Для хліба |
Кількість предметів у наборі | 1 |
Довжина леза | 210 мм |
Загальна довжина | 354 мм |
Тип леза | Штамповане |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Твердість леза (HRC) | 56 - 58 |
Матеріал ручки | Поліпропілен |
Колір ручки | Чорний |
Тип кріплення ручки | Всадний |
Особливості | Довгий японський ніж із зазубреним лезом, яким можна розрізати будь-який вид хліба, не притискаючи його надмірно до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба. |
Країна походження товару | Японія |