Вакуумний затор для винних пляшок | Використовує технологію вакуумного зберігання вина (постійний вакуум на високому рівні -0.024 Мр), яка дозволяє ізолювати рідину в пляшці від контакту з повітрям, затримуючи окислення вина після відкриття пляшки та підтримуючи свіжість протягом 7 днів | Обладнана шкалою для фіксації дати зберігання | Матовий чорний
Корок для вина тривалий час підтримує вакуум без доступу повітря. З вакуумною пробкою WINE VACUUM STOPPER рівень вакууму підтримується на рівні 0.024Mpa, що сприяє ефективному збереженню свіжості напою. Навіть через 7 днів аромат і смак вина залишаться такими ж свіжими та насиченими.
Ергономічна пробка оснащена інтегрованою шкалою датування. Щоб виставити дату зберігання, необхідно лише плавно повернути корпус пробки. Така система дозволяє точно знати дату відкриття вина.
Вакуумна пробка WINE VACUUM STOPPER виготовляється з використанням харчового силікону, який повністю безпечний для людини та продуктів.
Поверхня стопора покрита чорним матовим покриттям, щоб підкреслити тональність і вишуканість дизайну виробу.
Корпус стопора для вина HWINE VACUUM STOPPER ретельно оброблений для створення красивої текстури та приємної на дотик поверхні.
Підкреслює | |
---|---|
Тип | Розумний затор |
Опис | ➣ Стопор використовує технологію вакуумного зберігання вина (постійний вакуум на високому рівні -0.024 Мр), яка дозволяє ізолювати рідину в пляшці від контакту з повітрям, затримуючи окислення вина після відкриття пляшки та підтримуючи свіжість протягом 7 днів. ➣ На пробці можна виставити дату відкриття пляшки ➣ Поверхня стопора покрита матовим чорним покриттям, щоб підкреслити тональність та вишуканість дизайну виробу |